:::

紹謨體育館

:::

Concept of design

 

The library cooperates with the overall planning and design of the campus, and uses the outdoor platform corridor as the connection between the gymnasium and the campus. At the same time, it serves as a semi-open student activity space. The colour style is designed to reduce the impact and coordination on the surrounding environment and create a harmonious environment. The whole is based on the traditional white line of Tamkang, and the Chinese-style railings are used as the main image of the design to meet the overall visual experience. The large-scale glass curtain is used on the front side, and the sun is shining far and wide, and the evening photos are in full view. In the material, the steel and glass are two modern and strong materials to shape the building's sense of science and technology. The towering pillars and cantilevered fronts strengthen the entrance image and show the immortality of the building.

cron web_use_log